tiistai 6. joulukuuta 2011

Sain Kotipesän Magdaleenalta( http://kotipesa.vuodatus.net/ ) kauan kauan sitten haasteen Keppiheppablogiini ja eiköhän nyt, linnan juhlia katsoessa, ole aika vasta siihen. Tälläkertaa haastekysymykset olivat hieman erilaisia kuin yleensä.... Tosissani, mutta myös leikkimielellä lähden tähän taas mukaan!

1) Käsityösi, josta olet ylpein, liitä kuva mukaan.

Harmi, tätä työtä minulla ei enää ole tallessa, mutta sitäkin paremmassa muistissa. Se on kyllä ehdottomasti "vessapaperirulla-ukkeli". Ensimmäisellä luokalla meidän piti virkata ketjusilmukkaketjua niin paljon, että sen pystyi kiertämään wc-paperihylsyn ympärille. Hylsy siveltiin liimalla ja tämä ketjusilmukkanyöri kierrettiin peittämään hylsy. Siitä rullasta sitten rakennettiin jonkinlainen ukkeli. Koska olin oppinut virkkaamaan jo ennen kouluunmenoa, minun pitkä ketjusilmukkanyörini kierrettiin ja liimattiin tyhjän talouspaperihylsyn päälle. Voi sitä ylpeyttä mitä tunsin kun oma rullani oli kaksi kertaa isompi kuin muilla. Harmi kun tätä "muistojeni aarretta" ei ole enää tallessa.

2) Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt.

No en tiedä onko tämä kaunein rakennus, mutta tuulimyllyistä minä pidän samoin kuin majakoista ja ikivanhoista rakennuksista. Tässäpä yksi kaunis ja uhkea tuulimylly, kuva on otettu kesällä 2011 Gotlannista.

3) Laulu, joka koskettaa sinua.

Nyt kyllä on pilkettä silmäkulmassa ja ilkikurinen hymy huulilla kun vastaan, että "Den glider in" Armottomana kiekkofanina ja kiekko-äitinä vastaan näin =) !4) Minkä asian koet arjessa raskaaksi?

Ajan puutteen! Yritän  saada itseni hyväksymään sen tosiasian, että kaikkea mitä haluaisin tehdä, en vain kertakaikkisesti ehdi!


5) Mistä asioista nautit eniten arjessa?

Perheestä ja perheen yhteisestä harrastukseta, jääkiekosta sekä pitkistä kesälomamatkoista. Työstäni ja sen tarjoamista haasteista ja mahdollisuuksista.


Ja sitten pistetään haaste eteenpäin. Valitsenpa siihen kaikki uuden blogini lukijat, joilla on oma blogi. ( Magdaleena kuitenkin poislukien ;-)  ).

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Oli ihana sytyttää kynttilät ikkunoille ja pysähtyä hetkeksi ajattelemaan, mitä kaikkea hyvää palavat kynttilät meille symboloivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti