maanantai 12. joulukuuta 2011

Pipinallet Hui ja Hai


Hei! Me ollaan nallekaksoset Hui ja Hai! Arvatkaas mihin tarkoitukseen meidät on tehty?

Tästä ideasta kuuluu kiitos työkaverilleni. Hän pyysi minulta kerran lapsilleen pientä "pipityynyä". Ajatus jäi muhimaan pitkäksi aikaa mieleeni, sillä en halunnut pipityynystä sellaista tavallista pienoiskoossa olevaa tyynyn mallista pussukkaa vaan jotain pientä ja kivaa, lapsille sopivaa. Tässäpä siis pipityynyni ovat, Hui ja Hai veljekset.
Pipityyny on siis tyyny - tässätapauksessa pieni nalle - joka on täytetty vehnänjyvillä. Nallen voi lämmittää illalla mikrossa jolloin pikkuisen on ihana nukahtaa oman lämpimän nalleystävän viereen tai sitten nallea voi säilyttää pakastimessa ja kun leikin tiiimellyksessä tulee kuhmu tai ruhje, kylmällä pipinallella painaminen helpottaa kipua. Testatttu omilla lapsilla ja toimii ;-)  !

3 kommenttia:

  1. Suloiset ja ihana idea. Oma tyttäreni sanoi pienenä Titi-nallea Pipi-nalleksi. Mietinkin tuossa yksi päivä mihin käyttäisin kilon vehnän jyviä, joka on odottanut käyttötarkoitusta jo vuoden. Tässäpä hieno idea.

    VastaaPoista
  2. Ihanat!!! Ja mahtava idea, taatusti auttaa pipiin paremmin kuin perinteiset keinot!

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille Marle ja Magdaleena! Marle, vehnänjyvät on todella hyviä tähän käyttötarkoitukseen eikä niissä taida olla päiväystä milloin vanhenevat. Tein ensimmäiset jyvähaudepussini yli kymmenen vuotta sitten ja vieläkin ovat käytössä, vuoroin mikrossa, vuoroin pakastelokerossa =) !

    VastaaPoista