tiistai 1. tammikuuta 2013

Suklaametsä

 
Hyvää Uutta Vuotta Kaikille!
 
Ihan posket punaisena, nolona ja häpeillen tulin piipahtamaan täällä blogissa. Lukijoita on tullut hurjasti lisää ja klikkauksia ihan mahdottomasti. Voi kiitos Teille! Kaikki tuo lämmittää mieltäni, mutta saa minut harmittelemaan kun en ole ehtinyt ylläpitää ja päivittää blogia. Näin kyllä arvelinkin jo syksyllä käyvän, sillä lupauduin lähtemään mukaan lasteni urheiluseuran toimintaan tietäen, että se tulee viemään aikaa. Mutta ihan sitä en osannut arvata, että se vie kaiken ajan - siis todellakin! Omaa syytäkin kyllä on sillä jos johonkin alan niin sitten mennään "sata lasissa".
 
Helpommallakin siis olisin päässyt mutta täytyy todeta, että jos olen paljon antanut olen myös saanut moninverroin takaisin. Olen päässyt tutustumaan kirjapainotekniikkaan, oppinut paljon uutta kuvankäsittelystä ja tietotekniikasta, matkustanut, tutustunut uusiin ihmisiin ja saanut paljon uusia ystäviä. Elämää rikastuttanut syksy on siis takana.
 
Nämä kuvat minun oli tarkoitus julkaista ennen joulua, mutta kuinkas kävikään... Pare siis myöhään kun ei milloinkaan ;-)!
 
Tällaisilla kuusilla muistin jouluna naapureita ja lasten kummeja. 
 
 
 
4 kommenttia:

 1. kuulin heti, että Singeri surahti ja tulin katsomaan kitä täällä tapahtuu. Sinulla on aina niin hienoja ideoita, kuten nyt nuo kuuset! Voi kun muistaisin ne ensi vuonna.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin!!! Kyllä täällä jaksetaan odottaa pitempiäkin päivitysvälejä ;)

  VastaaPoista
 3. Aika herkullisen näköisiä kuusia kasvaa teillä päin ;) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että palasit blogi-maailmaan. Olen löytänyt blogistasi kaikenlaista minua kiinostavaa ja kiitos ihanista ohjeista.

  VastaaPoista