keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Suojakoteloita puhelimille


 
Tällainen miniolkalaukku puhelimelle syntyi pakottavasta tarpeesta. Uusi puhelimeni ei ole "housuntaskukokoa" vaan vaatii turvalliseen kuljetukseen vähintäänkin käsilaukun tai miksi ei ... oman laukun siis!
 
 
 Puhelinkotelo-minilaukkuni syntyi tällaisesta palasesta. Nurja puoli näytti tältä:
 
 
 
Ja oikea puoli tältä:
 
Ja kun tuo pitkulainen palanen oli taiteltu kaksinkerroin oikeasta kohdasta, sivusaumat ommeltu päältä erittäin joustavalla siksak-ompeleella (ommel valittu kestävyyden ja huomaamattomuuden takia! Suoraommel, etenkin kolmenpiston suoraommel olisi ollut toinen hyvä vaihtoehto!!).
 
 
 työn näytti takaa tältä:
 
 
 
ja edestä tältä  =) !
 Käyttötarkoitus: Minilaukku sekä suojakotelo puhelimelle. Toimii laukkuna kun olkahihnat ovat paikoillaan ja ilman olkahihnaa pelkkänä puhelimen suojakotelona. Taakse laitoin vielä pienen taskun, jonne voi laittaa vaikkapa avaimet tai muuta pientä. Pikaisella kauppareissulla sujautan sinne vaikka pankkikorttini.********


Edellä ollut laukku syntyi tämän allaolevan puhelinkotelon "jalostuksen tuotteena". Tässä siis lähes sama malli työpuhelimen koteloksi, mutta yksinkertaisemmin toteutettuna. Päällykangas on marimekon laukkukankaita (muistaakseni myynnistä jo poistettua), välissä käytin kovikehuopaa ja vuori on tavallista puuvillakangasta - samat materiaalit siis molemmissa koteloissa. 
  
 
 Ihmettelen yhä itseäni, sillä en ole lainkaan punaisesta väristä pitävä immeinen, mutta tällainen setti vain käsilaukustani nyt löytyy =)!


12 kommenttia:

 1. Ihana kangas, jälleen. Erittäin näppärä kännykkälaukku. Saatan jonain päivänä anastaa tuon mallin. Kunhan löydän jonkun kivan ja tuommoisen tukevamman kankaan. Sinun työt an aina niin hienosti viimeisteltyjä.

  VastaaPoista
 2. TOSI IHANAT PUSSUKAT! Mukavan pirtsakka kangas. Näille pussukoille on aina käyttöä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Heips vaan! Sinun blogistasi saa aina hyviä ideoita ja ohjeita. Taidanpa ottaa vinkistä vaarin ja ommella vastaavanlaisen minilaukun lomamatkalle, "kameralaukuksi", kännykkä kun toimii matkoillani kamerana. Hyvää pääsiäisen odotusta sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ihania tuotoksia sinulla! Minulla on blogissani sinulle haaste!

  VastaaPoista
 5. Todella käteviä pussukoita! Blogissani on haaste sinulle:)

  VastaaPoista
 6. Ihana!!!!
  haluaisin tehdä itsekin tuollaisen jos vain osaisin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille jokaiselle kommenteista =)! Marika ja Kanneli, odotan jännityksellä sitä mikä blogissanne minua odottaa \ö/

  VastaaPoista
 8. Onpa ihan huippuidea, jotain tämmöstä oon omassa mielessäkin miettinyt, laukku/pussukka johon menee puhelin, avaimet ja pankkikortti. Saatan joutua lainaamaan ideaa!

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniita pussukoita sinulla. Intouduin kokeilemaan tuota kännykkäpussukkaa. Meinas tulla hiki ja muutenkin epämukava olo, kun en meinaa millään saada ulkoreunaa ommeltua niin , ettei vuori tursota sieltä näkyviin, argh ! Miten ihmeessä se tehdään ? Okei vuorin pitää olla inan pienempi kuin päällisen, mutta ei vaan oikein onnistu.

  VastaaPoista
 10. Hei!Löysin sivullesi kun etsin kännykän suojakuoria ja tykästyin kovasti tähän tekemääsi, olisi juuri sellainen kuin etsin!!Aivan ihana!Teetkö näitä myyntiin? Jos niin ota yhteyttä: lillukka80@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tosi hienoja pussukoita!

  Sinulle on blogihaaste http://kasintehdyt.blogspot.fi/2015/07/blogihaaste.html

  VastaaPoista