maanantai 17. syyskuuta 2012

Turhaa odotusta

Niin.... turhaanpa minä tässä enää odottelen tuon kävijälaskurin palautumista. Kaatunut mikä kaatunut, siihenpä olen tottunut viimeaikoina. Olisiko kellään antaa vinkkiä LUOTETTAVASTA kävijälaskurista. Jospa ehtisin sen jonain päivänä liittämään sivuilleni.
Kiitos jo etukäteen!

Sivujen tapahtumat on suoraan verrannollisia elämääni. Blogisa ei tapahdu mitään sillä välillä tuntuu, että 24/7 ei riitä kaikkeen siihen mitä minun pitäisi yrittää tehdä. Työ, koti, opiskelu ja poikien harrastus - jotka muuttui myös minun harrastukseksi- vie ihan joka minuutin. Mutta aikansa tätäkin vain kestää.

Kerroinkohan jo, että kävin kesällä Kustavin Savipajalla. Mikä ihana paikka! Kustavin kuuluisia munkkeja nautittuamme ihailin sepän, savenvalajien, koruseppien ja muiden taitavien käsityöläisten  tekemiä tuotteita.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia.
  Olen ottanut tuon bloggerin laskurin ja vielä ei ole ollut ongelmia sen kanssa. Eli sen mikä tulee tuolta ulkoasu-asetusten kautta.

  VastaaPoista
 2. Ulkoasu-asetusten kautta juu min'äkin otin laskurin, olisiko ollut nimeltään tilastot tms. Se näyttää käynnit jopa ajalta ennen laskurin asentamista, eli siis bloggerin oman laskeman määrän.

  Ja kiitos oivasta matkailuvinkistä, moisesta paikasta mitään tiennytkään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ingi, samoin Marita ja Santra! Teidän avulla laskuri pelittää jälleen =) !

  VastaaPoista