keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Puikot järjestykseen, puikkokotelo








No niin! Nyt ne ei enää puikot ja koukut pyöri laatikoiden pohjilla.
Tällaisen "välipalatyön" tekaisin joskus syksyllä osittain vanhoista kierrätyskankaista.

Päällinen on vanhaa farkkua. Farkunkäytön ideasta kiitos ihanalle Helmimaja-blogille, http://www.helmimaja.vuodatus.net/   - kuviot on applikotu vanhasta lastenverhokankaasta ja sisäpuolelle laitoin kankaaksi mitä kaapista sattui löytymään. Farkun ja sisäkankaan välissä on kovikehuopaa, joka antoi tukevuutta kotelolle. Reunaan löytyi kivaa ruutuvinonauhaa ja sisäpuolen taskuja reunustaa yksivärinen vinonauha. Nekin sain suoraan omasta kaapista. Nauhasidonnan sijaan tein n. 3cm leveän kuminauhavyötteen pitämään kotelorullaa kiinni. Kuminauhan päällystin farkulla. Vyöte toimii muuten käytössä todella hyvin ja on mielestäni parempi ja helpompi ratkaisu kuin sidottavat nyörit.





"Paraatipuoli" ja sitten se ....




tärkein eli työs sisäpuoli. Sisäpuolelta löytyy erikokoisia taskuja erilaisille puikoille ja koukuille. Yksi heppakin eksyi kurkistamaan yhdestä taskusta ulos.






1 kommentti:

  1. Hyödyllinen ja jätekankaista voi tehdä. Lastenkangas hauska idea, ihan tulee hymy huulille :o) Ja kehuista punastun.. kiitos ja kiva kun sait idean blogistani!

    VastaaPoista