tiistai 8. toukokuuta 2012

Prinsessahuoneen seinäkranssi

Lupasin aiemmin laittaa työohjeen paperinarukranssin tekemisestä.
Tässäpäs se on.Tämä kranssi on tarkoitettu "yövaloksi" pienen prinsessaneidin makuuhuoneeseen.
Toivottavasti hämyiseen kukkaistunnelmaan on hyvä nukahtaa.




































5 kommenttia:

  1. Oih, mikä ihanuus-kranssi. Kyllä tykkään:)

    VastaaPoista
  2. Oikein sopivasti bling-blingiä pikkuneitosten sisustukseen :) Prinsessoillahan pitää kaikki olla vaalenpunaista ja kimaltelevaa :) Kiitos taas ohjeesta.

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille terveisistä. Sude, kolmen pojan äitinä nautin tuosta pinkin "bling-blingin" tekemisestä varmaan yhtä paljon kuin pikkutytöt konsanaan. Poikien maailma kun on mielestäni niin tummanpuhuvaa. Kaikki ihanat pirtsakat värit on ainakin meillä NIIN KIELLETTYÄ, NIIN KIELLETTYÄ.... =)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hellanduudelis miten ihana prinsessakranssi! Minulla ihan sama fiilis ollut äijä-pojan äitinä, onneksi kummityttöjä on kaksikin ja jotain kivaa joskus olen heille tehnyt. Minun makuuni kyllä tuo aikaisempi valkoinen on parempi.. omst prinsessa-ajat jo takana ;o) Kiitos taas ohjeesta, ehkä joskus kokeilen..

      Poista
  4. Tulinpa heti vastavierailulle ja täällähän on vaikka mitä kivaa! Jäin heti seurailemaan. Olen moniaalla tämäntapaisia kransseja ihaillut mutta ihailuksi on jäänyt, kun en ole saanut aikaiseksi etsiä kunnon ohjetta. Ja nyt ei enää tarviikaan, kun tässähän sellainen on, varsin selkeä ja havinnollinen.

    VastaaPoista