tiistai 21. helmikuuta 2012

Poltettu paperi


Olen sitä mieltä, että parhaat ideat syntyvät turhia miettimättä. Näin kävi tässäkin tapauksessa.Olipa kerran päivä jolloin olin lähdössä vieraaksi hääjuhliin.

Lapsenvahdit - "tsek!"
Vaatteet kunnossa - "tsek!"
Lahja hankittu -"tsek!"
Kortti tehtynä- "tsek!"
Kirjekuori kortille - kÄÄÄk!

Kaapissa vain yksi arkki valkoista paperia ja siinäkin paha taite. Millä piilottaa tuo kiusallisen ruma ryppy tuosta kauniista valkoisesta paperista?
Vastaus: Rypistämällä paperia lisää!Ja sitten vuorostaan leikitään hölmöläistä: Silitetään se rypistynyt paperi sileäksi vieläpä sen verran kuumalla raudalla, että paperi palaa paikoitellen kellertäväksi. Siis ihan hölmöläisten hommaa!Paperista taitellaan kirjekuori onnittelukortille ja sujautetaan kortti kuoreen.Valmista tuli ja tämä kaunis "erikoispaperi" syntyi hetkessä.
Suosittelen kokeilemaan rypistetyn paperin polttamista, sillä pinta mikä syntyi silittämisen jälkeen oli todella kaunis.

Olipas mukava käydä täällä blogimaailmassakin pitkästä, pitkästä aikaa. Koko talvi on ollut niin kiireistä aikaa lasten harrastusten takia, että bloggaamista on pitänyt aina siirtää vaikka jotain valmistakin on välillä syntynyt.  Niin ja niitä keskeneräisiä töitä.... niitäkin on kotona vino-pino. Voisin vaikka perustaa oman blogin niille....

 Mukavaa helmikuuta kaikille!

3 kommenttia: