perjantai 28. lokakuuta 2011

Keppihepasta Singeri soikoon sivuille

Tervetuloa kaikki vanhat Keppiheppablogin lukijat uusille Singeri soikoon sivuille. Toivottavasti myös joukko uusia käsitöiden ystäviä löytää tiensä tänne.

Hieman on haikea olo Keppiheppablogin lopettamisesta. Mutta syy miksi siirryin tänne Bloggerin puolelle on se, että olen kokenut tämän käytön eräässä toisessa blogissani sujuvampana kuin Vuodatuksen. Vuodatuksessa tekstien kirjoittaminen takkuili ja usein lähes julkaisuvalmis päivitys hävisi bittiavaruuteen.
Blogini nimen muutoskin oli pyörinyt pitkään mielessäni. Aikoinaan kun keksin blogilleni nimen Keppiheppa, suunnittelin julkaisevani siellä vain juttuja lasten vaatteiden tekemisestä, mutta eihän se siihen jäänyt. Aiheet kulkivat laidasta laitaan ja esittelin siellä tekemiäni töitä ompelusta puu- ja lasitöihin. Tällä samalla linjalla tulen jatkamaan  täällä uudessa blogissakin. Singeri soikoon esittelee tekemiäni töitä eri materiaaleista ja käyttämistäni teknikoista. Koska teen työtä kädentaitojen opettamisen parissa, julkaisen myös täällä, aina silloin tällöin työohjeita tai Keppiheppablogin tapaan, yritän valokuvata eri työvaiheita, joista toivon olevan apua ja hyötyä niitä tarvitseville. Kysymykset ja toiveet ovat aina tervetulleita!

Miksi sitten Singeri soikoon? Se kuulosti omasta mielestä hauskalle ja hieman samalle kun  tulee sanottua mokatessa jonkun työn parissa: "Samperi soikoon"! Samalla nimi kertoo siitä, että ompelu on se rakkain harrastukseni ja ompelukone siis "laulaa" tässä blogissa.

Tulevana sunnuntaina kerron joulusaippuan valmistamisesta.
Tästä tämä siis alkaa - Singeri soikoon!6 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä uudelle blogillesi! Vierailuni ei aivan varmasti jää viimeiseksi. Blogisi nimi on vauhdikas ja vauhdikkaastihan Keppariinkin uusia töitä ilmestyi, niin miksei sitten tännekin.

  VastaaPoista
 2. Pakkohan sinua on seurata tänne! Herkullinen on ainakin uusi ulkoasu!!!
  Jään innolla odottamaan lisää! =)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Bloggeriin. Itse tykkään tästä enemmän myös. Tää antaa kyllä paljon enemmän mahdollisuuksia kuin Vuodatus. Siirrympä siis tännekin seurailemaan ja odottamaan mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
 4. Tämä kans muutti mukanasi tänne =) Innokkaana postauksia odotellen. Tervetuloa bloggeriin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille mukavista kommenteista ja tervetuloa lukijoiksi.
  Oli ihana aloittaa sunnuntaiaamu lukemalla viestejänne!

  VastaaPoista
 6. Vihdoinkin pääsin tänne kurkkimaan :o) Nettini alkoi tökkiä eilen illalla ja ottipa pannuun!

  Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista